Op 1, 2, 3 oktober vond de 37e editie van de Fancy Fair plaats. Tientallen vrijwilligers van Scouting en kerk hebben met dank aan honderden bezoekers een fantastisch weekend beleefd, waarin geld werd opgehaald voor Scouting Naaldwijk en de St. Adrianusparochie.

Het hele weekend stond in de gedachte van “Samen sterk voor Scouting en Kerk”. De kerkenveiling, loterij, kinderspelletjes en andere activiteiten hebben bij elkaar het prachtige bedrag van € 88.800,- opgeleverd. Hans Barendse, voorzitter Fancy Fair: ‘Het was lange tijd onzeker of de Fancy Fair dit jaar door kon gaan. Ik ben enorm trots dat alle vrijwilligers in een korte tijd dit mooie weekend samen hebben neergezet. Het was een goede opkomst en van tevoren hadden we niet verwacht zo’n mooie opbrengst met elkaar op te halen. Ook dit jaar heeft de samenwerking tussen de scouting en kerk de vruchten weer afgeworpen.’ 

Met de opbrengst van het evenement kan de kerk investeren in onderhoud en kan Scouting Naaldwijk uitdagende programma’s blijven organiseren voor de meer dan 200 jeugdleden. Ook gaat een deel van de opbrengst naar het nieuwe scoutinggebouw. Zowel Scouting als kerk zijn alle bezoekers en sponsoren dan ook ongelofelijk dankbaar voor de geweldige steun.

Maar nog veel belangrijker dan de financiële opbrengst was de enorme hoeveelheid gezelligheid: honderden blije kinderen en jongeren, plezier voor iedereen bij de kerkenveiling en een krachtig voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer Scouting en kerk, jong en oud, samenwerken om iets moois te bereiken.

Wij kijken nu al uit naar Fancy Fair 2022. Tot volgend jaar!