Scouting Naaldwijk wil zijn jeugdleden uitdaging en avontuur bieden in een groene en natuurlijke omgeving. In samenspraak met Gemeente Westland en andere betrokken partijen hebben wij de unieke mogelijkheid gekregen om een duurzaam clubhuis te realiseren, direct gelegen aan het Prinsenbos in Naaldwijk.

Locatie Prinsenbos

Ten zuidwesten van recreatiegebied Prinsenbos, heeft Gemeente Westland een locatie gereserveerd voor de nieuwbouw van Scouting Naaldwijk.

Foto © Thierry Schut

Het nieuwe clubhuis

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent. Toch vragen we nog even om je geduld, want achter de schermen wordt hard gewerkt om je een goed beeld te kunnen geven van de droom die we willen realiseren.

Binnenkort zullen de beelden op deze pagina worden vrijgegeven.

Impressies © Edwin Damen

Het financiële plaatje

Zoals je kunt zien hebben we je hulp hard nodig. Sponsoring vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van onze begroting. Ons maximale budget is 750.000 euro. Met zijn allen zetten we onze schouders eronder om 130.000 euro daarvan te kunnen invullen met sponsoring en acties.

Kom in actie!

Voor niets gaat de zon op, dus kom in actie. Alleen samen kunnen we dit doel bereiken, dus doneer vandaag nog en overtuig iedereen die je kent om dit ook te doen.

Doneer nu
 17.899 opgehaald