Wil jij financieel een steentje bijdragen aan Scouting Naaldwijk? Dan ben jij een vriend van de vereniging. Al deze vrienden hebben we verzameld in een gezellige club: Vrienden van Scouting Naaldwijk. Als vriend van de vereniging zorg je ervoor dat onze vereniging blijft draaien en wij onze leden kunnen blijven verrassen en uitdagen.

Door lid te worden van Vrienden van Scouting Naaldwijk blijft je verbonden met onze vereniging, ook wanneer je geen vrijwilliger (meer) bent. Het lidmaatschap bedraagt € 100,- per jaar. Hiervoor krijg je naast enorm veel waardering vanuit de vereniging ook:

– Een gezellige jaarlijkse bijeenkomst met alle vrienden

– Tweemaal per jaar een nieuwsbrief met alle ins en outs over de vereniging

– Een eervolle vermelding op onze website

Hoe kun je lid worden?

Heel simpel! Jouw enthousiasme kun je direct omzetten in daden door te mailen naar vrienden@scoutingnaaldwijk.nl of vul het formulier hieronder in.

17.899 opgehaald
    Doneer nu

Vrienden!

Frank Barendse
    Gert-Jan Barendse
    Hans Barendse
    Hans Sr. Barendse
    Christa de Haas
    Josh Koene
    Nick Boers
    Arjan en Laura de Boon
    Ted en Annelies van der Hoeven
    Richard van Holsteyn
    Mark Ton
    Sander van de Laar
    Koen van der Valk
    Cockie Veenman
    Leo Vijverberg
    Jennifer & Art vd Voort
    René van der Zalm

en nog 10 anonieme vrienden.

Meld je aan en wordt ook vriend!