Sluit je aan bij Vrienden van Scouting Naaldwijk en steun onze vereniging met een jaarlijkse donatie. Blijf betrokken met deze gezellige, vrijblijvende groep van vrienden, leden en oud-leden, ouders, familie, ondernemers en anonieme donateurs.

Wat doneer je jaarlijks?

Bij Vrienden van Scouting Naaldwijk doneer je jaarlijks 100 euro per automatische incasso. Een hoger bedrag is natuurlijk ook mogelijk. Deze donaties komen altijd ten goede aan onze jeugdleden, in de vorm van activiteiten en materialen die zonder jouw steun niet mogelijk zouden zijn of aangeschaft kunnen worden.

Besteding van de donaties

De donaties zullen altijd een extraatje zijn voor de vereniging en vallen buiten de exploitatiebegroting. Ze verdwijnen dus nooit op ‘de grote hoop’. Over de besteding van de donaties word je op de hoogte gehouden tijdens de gezellige jaarlijkse bijeenkomst met alle vrienden en middels de halfjaarlijkse Vrienden-nieuwsbrief, wanneer je je daar voor inschrijft.

Inbegrepen in je lidmaatschap

Naast enorm veel waardering en dankbaarheid vanuit de vereniging, is het volgende inbegrepen in je lidmaatschap:

• een gezellige jaarlijkse bijeenkomst met alle vrienden
  • tweemaal per jaar een digitale nieuwsbrief met alle ins en outs over de vereniging
  • een eervolle vermelding op deze website, indien gewenst

Meld je aan

Lid worden van Vrienden van Scouting Naaldwijk is in een handomdraai geregeld. Stuur een mailtje om je aan te melden naar vrienden@scoutingnaaldwijk.nl of vul het formulier hieronder in.

Ja, ik ontvang graag de tweemaal per jaar de nieuwsbrief

Ja, mijn naam mag worden vermeld op de website

* verplicht veld

72.436 Opgehaald