Kies hier uw sponsorpakket

Of doneer een bedrag naar keuze voor ons nieuwe clubhuis

‘Hoofdsponsor’

Beperkt aantal beschikbaar!

• Naam op clubhuis voor 5 jaar
Mail ons
of bel direct 06 53823531

‘Topsponsor’

Beperkt aantal beschikbaar!

• Naam op één zaal/ruimte voor 5 jaar
Mail ons
of bel direct 06 53823531

‘Explorer’

ANBI Belastingvoordeel
U doneert aan Scouting Naaldwijk via de ANBI ‘Stichting Scouting Nederland Fonds’. Zowel zakelijk als particulier is uw gift in veel gevallen geheel of gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar. Doe hier uw voordeel mee!

‘Scout’

• Bord met logo langs terrein 1 jaar
  • Uitgelicht social mediabericht 1×
  • Logo op website, logo op bouwbord en logo in de digitale nieuwsbrieven

‘Welp’

• Logo op website, logo op bouwbord en logo in de digitale nieuwsbrieven
  • Bezoek officiële opening 2×

‘Bever’

€ 500,-

• Naam op website, naam op bouwbord en naam in de digitale nieuwsbrieven
  • Bezoek officiële opening 2×

‘Heipaal’

€ 250,-

Kunnen wij op uw donatie bouwen? Sponsor dan onze fundering! Als blijk van waardering wordt uw naam getoond op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 5 jaar.

‘WC-pot’

€ 100,-

Heeft u behoefte om te zorgen dat wij onze behoefte kunnen doen? Sponsor dan een prachtige wc-pot. Die gaan we zeker gebruiken. Als blijk van waardering wordt uw naam getoond op een prominente plaats in het clubhuis voor een periode van 5 jaar.

‘Houten plank’

€ 25,-

Draagt u graag uw steentje bij aan ons nieuwe clubhuis? Dat kan alleen figuurlijk, want ons clubhuis wordt van hout. Dat is een stuk duurzamer en past ook mooier in de prachtige omgeving van het Prinsenbos!

‘Vierkante meter gras’

€ 10,-

Op ons nieuwe terrein willen we zoveel mogelijk groen realiseren. Metertje voor metertje krijgen we het terrein wel vol. Leuk weetje over gras: het voelt veel beter aan op blote voeten dan grind of tegels!

‘Bedrag naar keuze’

€ …