Langs deze weg wil Scouting Naaldwijk alle bedrijven en particulieren bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van onze droom. Sponsors en donateurs, bedankt!

Alfa Accountants vestiging Naaldwijk – Bakkerij Schalke – Besparingsadviesburo – Blaak & Breederveld Accountants – Eyeron Media – Familie Uittenbroek – Familie Van Heijningen – Familie Van Leeuwen – Hans Barendse Sr. – Hofman Bouwbedrijf – Jan en Jeanne Groenewegen-Van Paassen – Jan en Leny Bronswijk – Marcel en Ine Batist – Rijkzwaan – Ruitenburg Adviseurs-Accountants vestiging Maasdijk

Naast alle vermeldingen hierboven, willen we natuurlijk iedereen bedanken die heeft bijgedragen middels de symbolische heipalen, wc-potten, planken en vierkante meters gras. Bijzondere dank gaat ook uit naar alle anonieme sponsors en donateurs.

Doneer nu
 72.436 Opgehaald
Doneer nu
Nieuw clubhuis

Scouting Naaldwijk heeft de unieke mogelijkheid gekregen om een duurzaam clubhuis te realiseren, direct gelegen aan het Prinsenbos in Naaldwijk.

Clubhuis en locatie