Langs deze weg wil Scouting Naaldwijk alle bedrijven en particulieren bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van onze droom. Sponsors en donateurs, bedankt!

Bakkerij Schalke – Besparingsadviesburo Vink – Biefit Gezondheidswinkel – Blaak & Breederveld Accountants – Elektravon – Eyeron Media – Familie Uittenbroek – Familie Van Heijningen – Familie Van Leeuwen – Hans, Marijke, Naomi, Jolijn Barendse – Hans Barendse Sr. – Hofman Bouwbedrijf – Hopman Fransen – Jan en Jeanne Groenewegen-Van Paassen – Jan en Leny Bronswijk – Marcel en Ine Batist – Rijkzwaan – Ronald en Els Ton – Ruitenburg Adviseurs-Accountants vestiging Maasdijk – Trefzeker – Woodfever

Naast alle vermeldingen hierboven, willen we natuurlijk iedereen bedanken die heeft bijgedragen middels de symbolische heipalen, wc-potten, planken en vierkante meters gras. Bijzondere dank gaat ook uit naar alle anonieme sponsors en donateurs.

Doneer nu
€ 163.351 opgehaald
Bereikt 58%
Ons doel € 280.000
Doneer nu
Nieuw clubhuis

Scouting Naaldwijk heeft de unieke mogelijkheid gekregen om een duurzaam clubhuis te realiseren, direct gelegen aan het Prinsenbos in Naaldwijk.

Clubhuis en locatie