Heb jij teveel vrije tijd? Wil jij je schermtijd verminderen? Of wil jij juist je sociale netwerk uitbreiden? Word dan vrijwilliger bij Scouting Naaldwijk!

Onze vereniging is altijd op zoek naar enthousiaste leiders. Als leider van een groep zorg je er samen met je team voor dat er iedere week leuke activiteiten klaarstaan voor de leden. Wanneer de leden naar huis zijn is er natuurlijk volop ruimte voor gezelligheid en ook word er geregeld een feestje of andere activiteit georganiseerd.

Iets voor jou? Kom een keer kijken en je wilt nooit meer weg!
Word leider bij Scouting Naaldwijk

Pap, mam, uurtje over? Mooi!
Ook als ouder kun je de handen uit de mouwen steken. Zo kun je lid worden van de ouderraad of helpen bij activiteiten als de Fancy Fair. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen. Benieuwd hoe jij als ouder kunt helpen? Stuur ons een mailtje, we vertellen je er graag meer over.

Ik wil graag helpen

17.899 opgehaald