Scouting Naaldwijk is een bloeiende vereniging die al ruim honderd jaar bestaat. Met bijna 100 vrijwilligers zorgen wij iedere week voor een programma dat aansluit bij de leeftijd van hun jeugdleden.

Veel mensen dragen Scouting Naaldwijk een warm hart toe. Deze mensen vormen de vrienden van Scouting Naaldwijk.

De vrienden van Scouting Naaldwijk dragen financieel een steentje bij zodat de vereniging leuke dingen voor de jeugd kan blijven doen. Zij houden op deze manier binding met de vereniging.

Wie kunnen er lid worden?

Vrijwilligers, oud-leden, ouders en iedereen die Scouting Naaldwijk een warm hart toedraagt.

Wat kost het lidmaatschap?

De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 100,- per jaar.

Wat krijgt u?

• Heel veel waardering uit de vereniging.
  • Jaarlijks een gezellige middag/avond.
  • Tweemaal per jaar een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van de vereniging.
  • Vermelding van uw naam op onze website. Uiteraard mag u ook anoniem lid worden.

Hoe kunt u lid worden?

Door hieronder het formulier in te vullen. Of download de PDF versie van dit formulier, vul ‘m in en leveren ‘m bij bij ons in per e-mail of bij een van de leiding van Scouting Naaldwijk.