Scouts zijn jonge mensen van 11 tot 15 jaar. Het zijn vrienden en volhouders. Ze gaan de uitdaging aan en ontdekken de wereld. Ze leren praktische vaardigheden en gaan samen het avontuur tegemoet. Elke week komen ze op een doordeweekse avond bij elkaar van 19:30 tot 21:00 bij Scouting Naaldwijk.

Wat doen Scouts?

Scouts hebben wekelijks wisselende activiteiten. Het liefst zijn ze in de buitenlucht. Met hun leeftijdsgenoten doen ze interessante en uitdagende activiteiten. Ze gaan samen op ontdekking en leren hun eigen opkomsten te organiseren. Onder leiding van deskundige vrijwilligers ontwikkelen ze hun Scoutingkennis en praktische vaardigheden.

Ontdek de wereld

Daag jezelf uit, je kunt meer dan je denkt!

Bij Scouts leer je zelfstandig worden. Met Scoutingkennis en praktische vaardigheden op zak, is geen uitdaging voor jou te groot. Samen met je vrienden grijp je elke kans aan om op avontuur te gaan. Je helpt anderen en haalt het beste uit jezelf.

Ieder jaar ga je met Scouts op kamp. Je gaat steeds verder van huis en je hebt steeds minder begeleiding nodig. Je doet outdoor-activiteiten zoals abseilen, hiken, vlotvaren en mountainbiken. Je leert voor jezelf te zorgen met survival-skills en kooktechnieken. Je sluit de dagen af onder de sterrenhemel of met je vrienden bij een kampvuur. Door vaardigheden te beheersen en je Scoutingkennis te vergroten, ben je voorbereid op je toekomstige avonturen bij Explorers. Zo blijf je je altijd ontwikkelen bij Scouting Naaldwijk.

Lid worden van Scouts

Ga samen het avontuur tegemoet

De eerste stap die je zet om Scout te worden is een aantal keer vrijblijvend bij ons langskomen. Zo kun je ervaren of Scouting bij jou past en dit kost je niks.

Aanmelden

Meld je aan door ons een mailtje te sturen met je naam, je leeftijd en eventueel andere dingen over jezelf, naar aanmelden@scoutingnaaldwijk.nl. We reageren zo snel mogelijk.

Heb je al vrienden bij Scouting Naaldwijk? Laat het ons weten, of ga gewoon met ze mee!

Lidmaatschap

Zodra het duidelijk is dat Scouting helemaal bij jou past, kun je natuurlijk lid worden. Voor informatie over het lidmaatschap en de kosten kijk je bij Scoutingkleding en kosten.

Kom langs – waar wacht je nog op?

Komen kijken kost je niks. Stuur ons een mailtje met je naam, je leeftijd en eventueel andere dingen over jezelf. We reageren zo snel mogelijk.

Heb je al vrienden bij Scouting Naaldwijk? Laat het ons weten, of ga gewoon met ze mee!

Meld je aan
Kleding voor Scouts

Om mee te doen met Scouts heb je niet meteen een Scoutfit nodig. Zodra je daar aan toe bent, helpen we je vanzelf op weg.

Kijk wat Scouts dragen 
Scout leiders

Alle Scouts worden begeleid door deskundige vrijwilligers. Met veel plezier zorgen deze leiders ervoor dat Scouting een veilige omgeving is, waarin iedereen zich thuis kan voelen.

Word vrijwilliger