Jongens en meiden van 15 tot 18 jaar zitten bij een explorers groep. Explorers draaien op een doordeweekse avond.

Binnen Scouting Naaldwijk groei je met je scoutsgroep door naar explorers. Je blijft dus gezellig in dezelfde groep en samen leren jullie steeds meer. Ook gaan explorers op zomerkamp naar het buitenland, hoe gaaf is dat?!

Maak kennis met onze explorers groepen

4G groepsfoto

4G

De 4G is een gezellig meidengroep. Deze groep draait op de maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Dutch Lions

De jongens en meiden van de Dutch Lions draaien al een flinke tijd mee. Veel leden zijn inmiddels zelf ook leiding geworden bij de bevers, welpen of scouts.

Marco Polo

De gasten van de Marco Polo draaien donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Wekelijks staat er een tof programma voor ze klaar.

Thomas Edisontroep

De jongens van de Thomas Edisontroep zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo hebben ze in 2020 het leidingfeest georganiseerd.