Jongens en meiden van 12 tot 15 jaar zitten bij de scouts. Scouting Naaldwijk kent 6 scoutsgroepen, waarvan er twee jongensgroepen, twee meisjesgroepen en twee gemende groepen zijn.

Scouts worden wekelijks uitgedaagd door de leiding om nieuwe skills bij te leren. In de bovenbouw gaat het echte werk beginnen namelijk! Dit betekent kamperen in tenten, buiten koken en natuurlijk gave spellen en activiteiten. Alle scoutsgroepen draaien op een doordeweekse avond.

Maak kennis met onze scoutsgroepen

Groepsfoto Hopman Fransen Troep

Hopman Fransen Troep

De heren van de Hopman Fransen Troep komen iedere woensdag samen voor een tof programma. Ze draaien van 19.30 tot 21.00 uur.

M.C. Escher

Onze nieuwste scoutsgroep is een gemengde groep. Ze draaien op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Binnenkort volg er meer!

Neil Armstrong Divisie

Deze groep bestaat uit jongens en meiden en is een van de nieuwste groepen binnen de vereniging. Ook zij draaien gezellig op de woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur

Kamp activiteit Rosie the Riveter Groep

Rosie the Riveter groep

De meiden van de Rosies zijn niet alleen stoer en sterk, maar ook heel enthousiast. Je kunt ze niet missen op de woensdagavond, ze maken van 19.30 tot 21.00 uur een hoop kabaal!