Lid worden van Scouting Naaldwijk? Dat kan!

Lekker naar buiten, samen spelen, nieuwe vrienden maken en jezelf uitdagen, dat is scouting! Maar wat doet de scouting nu precies? Dat kunnen we vertellen, maar dat kunnen we beter laten zien. Iedereen van 5 tot 23 jaar nodigen we dan ook graag uit om vrijbijvend te komen kijken bij Scouting Naaldwijk. Er kan meegedraaid worden met een groep passend bij de leeftijd. Zo leer je de groep en het scoutingspel beter kennen, en heb je een hele leuke middag/avond. Een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar info@scoutingnaaldwijk.nl

Ben je al eens komen kijken en enthousiast geworden? Word dan lid van onze gezellige vereniging! Vraag aan een leiding van de groep waar je hebt gekeken om een inschrijfformulier of download deze zelf.


Voor wie is de scouting?

Scouting is voor iedereen! Scouting Naaldwijk biedt mogelijkheden voor kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar. Onze verschillende groepen bieden voor iedere leeftijd een passend programma en vooral heel veel gezelligheid. Denk aan draaimiddagen of -avonden, kampen en evenementen, waaronder de Fancy Fair.


Contributie en kampgeld

Scouting Naaldwijk wil voor iedereen toegankelijk zijn. Wij houden de hoogte van de contributie en het kampgeld dan ook goed in de gaten. De vereniging draait 100% op vrijwilligers. Met de contributie worden de kosten voor huur en onderhoud van het gebouw gedekt en kunnen de groepen hun programma’s draaien.

De jaarcontributie voor seizoen 2019-2020 bedraagt € 114,- (€ 28,50 per kwartaal).

Ook voor de kampen wordt een bijdrage gevraagd. Met deze bijdrage kunnen de groepen de leden een geweldige week vol leuke activiteiten, lekker eten en mooie herinneringen geven.

Het kampgeld voor zomerkamp 2020 bedraagt € 105,- voor bevers en welpen en € 100,- voor scouts.

Oudere leden, waaronder de Explorers of Stamleden, gaan vaak naar het buitenland op kamp. Zij stellen zelf de hoogte van het kampgeld vast.

De contributie wordt in 4 termijnen verspreid over het seizoen geïncasseerd (oktober, januari, april en juli). Het kampgeld wordt eenmalig per 15 juni geïncasseerd.


Meer informatie?

Neem dan contact op met onze penningmeester:
Frank Barendse
penningmeester@scoutingnaaldwijk.nl
Tel. 06-28655780

Ledenadministratie

Bestaande leden kunnen (adres)wijzigingen doorgeven op het volgende emailadres:
ledenadministratie@scoutingnaaldwijk.nl

Download het inschrijfformulier en schrijf je nu in!

Enthousiast geworden en wil je je direct inschrijven? Dat kan via onderstaande formulier. Vul hem in en geef het formulier tijdens een draaidag aan leiding van de groep, of lever hem zelf in in het postvakje in het clubgebouw.