Scouting Naaldwijk heeft een eigen blousesshop. Hier kun je tweedehands blouses, dassen, dasringen, groepsinsignes en Westland-insignes aanschaffen. Ook is het mogelijk om oude blouses en bijbehorende zaken hier in te leveren.

Op zoek naar een item?

Mail dan naar blousesshop@scoutingnaaldwijk.nl en vernoem hier bij het volgende :

1. Welk artikel
  2. Het aantal
  3. Groepsnaam (bijv. De Binkies)
  4. Jouw naam en/of naam van je kind
  5. Contact gegevens

Mocht je vragen hebben? Twijfel dan niet, stuur ons dan een e-mail.

Instructies en prijzenlijst Blouseshop Scouting Naaldwijk

Voor het innemen van een blouse dient deze in goede staat te zijn. Dit betekent dat er geen scheuren en vlekken in mogen zitten. Eventuele insignes mogen blijven zitten, maar dienen wel op een nette manier verwijderd te kunnen worden. Bij het innemen geven wij het corresponderende bedrag uit.

Hetzelfde geldt voor de dassen. Deze dienen er nog net uit te zien en geen gerafelde kanten te hebben. Ook hierbij moeten eventuele insignes gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Een blouse kan niet omgeruild worden. Omruilen betekent dus het verschil van inname en uitgave kosten.

Prijzenlijst uitgave:

• Uitgave Rode Bever Blouse          € 15,00