Scouting Naaldwijk draait volledig op vrijwilligers. Naast de leiding van de verschillende groepen zijn er nog veel meer vrijwilligers actief binnen onze vereniging. Denk hierbij aan het bestuur, groepsbegeleiding en ouders die regelmatig bijspringen. De vrijwilligers zetten zich voor de volle 100% in, met als resultaat een boeiende vereniging vol blije leden. En daar doen we het allemaal voor!

Leiding worden bij Scouting Naaldwijk?

De leiding van onze groepen zet zich wekelijks in om (jeugd)leden een leuke tijd te bezorgen. Dit doen ze middels uitdagende programma’s, leuke activiteiten en natuurlijk de kampen. Naast dat er (hard) gewerkt wordt om deze programma’s neer te zetten is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Denk aan een drankje na het draaien, het jaarlijkse schuitvaren, uitjes met je team en het leidingfeest. Leiding zijn is  hartstikke leuk! Lijkt het je leuk om leiding te worden bij Scouting Naaldwijk? Mail dan naar info@scoutingnaaldwijk.nl.

Pap, Mam, uurtje over? Laat je uitdagen!

We hebben een flinke club vrijwilligers rondlopen binnen onze vereniging, maar toch komen wij soms wat handen tekort. We vinden het dan ook heel fijn wanneer ouders af en toe bijspringen. Benieuwd hoe jij ons als ouder kunt helpen? Mail dan naar info@scoutingnaaldwijk.nl.

Vrijwilligers in actie tijdens open dag