Scouting Naaldwijk draait volledig op vrijwilligers. Naast de leiding van de verschillende groepen zijn er nog veel meer vrijwilligers actief binnen onze vereniging. Denk hierbij aan het bestuur, groepsbegeleiding en ouders die graag bijspringen.

Pap, Mam, Uurtje over? Laat je uitdagen!

We hebben een flinke club vrijwilligers rondlopen binnen onze vereniging, maar toch komen wij soms wat handen tekort. Benieuwd hoe jij ons als ouder kunt helpen? Mail dan naar info@scoutingnaaldwijk.nl.

Leiding

De leiding van onze groepen zet zich wekelijks in om (jeugd)leden een leuke tijd te bezorgen. Dit doen ze middels uitdagende programma’s, leuke activiteiten en natuurlijk de kampen. Naast dat er (hard) gewerkt wordt om leuke programma’s neer te zetten is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Leiding zijn is dan ook hartstikke leuk! Benieuwd of dit iets voor jou is en kom je graag eens kijken? Mail dan naar info@scoutingnaaldwijk.nl.