Op 4, 5 en 6 oktober vond de Fancy Fair van 2019 plaats. Tientallen vrijwilligers van onze vereniging en de St. Adrianusparochie hebben met dank aan honderden bezoekers een fantastisch weekend beleefd om geld op te halen voor scouting en kerk.

Het hele weekend stond in de gedachte van “Samen sterk voor Scouting en Kerk”. De kerkenveiling, loterij, kinderspelletjes en andere activiteiten hebben bij elkaar het prachtige bedrag van € 87.000,- opgeleverd. De jarenlange samenwerking tussen scouting en kerk heeft ook dit jaar weer zijn vruchten afgeworpen.

Met de opbrengst van het evenement kan de kerk investeren in onderhoud en kunnen wij als Scouting Naaldwijk uitdagende programma’s blijven organiseren voor onze jeugdleden. Zowel wij als de kerk zijn alle bezoekers en sponsoren dan ook ongelofelijk dankbaar voor de geweldige steun.

Maar nog vele belangrijker dan de financiële opbrengst was de enorme hoeveelheid gezelligheid: honderden blije kinderen en jongeren, plezier voor iedereen bij de kerkenveiling en een krachtig voorbeeld van wat mogelijk is als scouting en kerk, jong en oud, samenwerken om iets moois te bereiken.

Wij kijken nu al uit naar Fancy Fair 2020. Tot volgend jaar!

Alle foto’s van afgelopen weekend vind je terug op de Facebookpagina van Fancy Fair Naaldwijk.