Achilleshorde
Speltak: Welpen – Jongens
Opkomst: Zaterdag van 14.30 tot 16.00 uur

Achilleshorde groepsfoto

Wij zijn de Achilleshorde! Een stoere welpengroep voor jongens van 7 tot 11 jaar. Iedere zaterdag draaien wij van half 3 tot 4 en hebben we een leuk programma.

Wat lid zijn van de Achilleshorde zo leuk maakt? Naast dat we een gezellige groep zijn, gaan we ook nog eens drie keer per jaar op kamp, waarvan zomerkamp natuurlijk het hoogtepunt is.

Het leidingteam zorgt ervoor dat er iedere week een leuk programma klaar staat voor de kinderen. We hebben een gezellige groep, maar er is altijd ruimte voor nieuwe leden.

Benieuwd wat wij nu allemaal precies doen? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Een vraag, meer informatie of een keer te komen kijken? Neem dan contact op via: achilleshorde@scoutingnaaldwijk.nl

Logo Achilleshorde

Tot snel!?

Groetjes,

Wanda Greve
Marco Batist
Anouk van er Hout
Stef Visser
Kader van Zanten
Iris Greve

achilleshorde@scoutingnaaldwijk.nl

Volg je ons al op Facebook?