Jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar behoren tot de welpen. Scouting Naaldwijk kent drie welpengroepen, twee jongensgroepen en één meisjesgroep. Alle groepen draaien op de zaterdagmiddag.

Welpen spelen samen in de “rimboe”, helpen elkaar waar nodig en beleven vooral hele gave avonturen samen. Iedere week heeft de leiding van de groep een programma klaar staan voor de welpen. Dit programma is iedere week anders. Zo gaan ze de ene week een spel spelen in het bos, terwijl er de week erna wordt geknutseld of waterspellen worden gespeeld. Ook vinden er ieder jaar speciale, feestelijke draaidagen plaats, waaronder carnaval en de casinomiddag met nieuwjaar.

Maak kennis met onze welpengroepen

Achilleshorde

De jongens van de Achilleshorde beleven iedere week samen de leukste avonturen. De groep draait op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

bambino's welpen groepsfoto

Bambino’s

Bij de meidengroep Bambino’s is het altijd gezellig, dat kan natuurlijk ook niet anders met zoveel meiden. Ze draaien op zaterdag van 14.30 tot 16.00 uur.

welpengroep franciscus groepsfoto

Franciscus

Jongensgroep Franciscus zit vol enthousiaste welpen. Iedere zaterdag van 14.30 tot 16.00 uur doen ze samen leuke spellen en activiteiten.