Achilleshorde

Speltak: Welpen – Jongens
Opkomst: Zaterdag van 14:30 tot 16:00 uur

Wij zijn de Achilleshorde! Een stoere welpengroep voor jongens van 7 tot 11 jaar. Iedere zaterdag draaien wij van half 3 tot 4 en hebben we een leuk programma. Van levend stratego en balletjetrap tot knutselen, geen week is hetzelfde!

Wat lid zijn van de Achilleshorde zo leuk maakt? Naast dat we een gezellige groep zijn, gaan we ook nog eens drie keer per jaar op kamp. Namelijk op kennismakingskamp, weekendkamp en zomerkamp. Waarvan zomerkamp natuurlijk het hoogtepunt is.

Het leidingteam, een gezellig team bestaande uit zes personen, zorgt ervoor dat er iedere week een leuk programma klaar staat voor de kinderen. We hebben een gezellige groep, maar er is altijd ruimte voor nieuwe leden.

Benieuwd wat wij nu allemaal precies doen? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina!

En, al enthousiast geworden? Kom dan gerust een keertje kijken op zaterdagmiddag!

Een vraag, meer informatie of een afspraak maken om een keer te komen kijken? Neem dan contact op via:

achilleshorde@scoutingnaaldwijk.nl

Tot snel!?

Groetjes,

Wanda Greve

Marco Batist

Anouk van der Hout

Stef Visser

Kader van Zanten

Iris Greve

Volg je ons al op Facebook?

achilleshorde@scoutingnaaldwijk.nl
Zie ook: