Rosie the Riveter groep

Speltak: Scouts – meisjes
Opkomst: Woensdag van 19:30 tot 21:00 uur

Wij zijn stoer, wij zijn sterk! Wij zijn de Rosies!

Op woensdagavond hoor je een hoop kabaal, want dan komen wij met 20 meiden naar de scouting toe! En dat is natuurlijk reuze gezellig.
We doen elke week weer iets leuks, zoals een fototocht, Levend Cluedo, het maken van een fluitenkoord, of we gaan naar het bos. En natuurlijk heel, heel veel spelletjes!
We zijn deze zomer op kamp geweest in Valkenswaard, wat was dat fijn! Al werden we wel gekweld door Witte Wieven, die door ons bos spookten. Maar aan het eind van de week was dat helemaal opgelost.
Kamp is altijd het hoogtepunt van het jaar! Dit keer speelden we bijvoorbeeld Mister X en hebben we een survivalparcours gedaan. En met zijn allen in een slaapzaal of samen in een tent is altijd een feest!
Groetjes van de Rosie the Riveter Groep!

Contact:

Naam: