Bestaande leden kunnen (adres)wijzigingen doorgeven op het volgende emailadres:
ledenadministratie@scoutingnaaldwijk.nl

Handige snelle link voor nieuwe leden: Inschrijfformulier

Lid worden van Scouting Naaldwijk? Dat kan!

Scouting Naaldwijk biedt mogelijkheden voor kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar. Heeft u of uw kind interesse, neem dan contact op met een van de leiders of leidsters. Dat kan telefonisch of via email. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen. Een overzicht van alle groepen is te vinden op deze website.

Kinderen kunnen altijd een paar keer vrijblijvend komen kijken. Op die manier leren ze de groep en het scoutingspel beter kennen. Na de kennismakingsperiode kan uw kind lid worden. Dat kan via de leiding van de groep of door het inschrijfformulier vanaf deze site te downloaden.

Contributie en kampgeld

Wij houden de hoogte van de contributie en het kampgeld goed in de gaten want Scouting Naaldwijk wil voor iedereen toegankelijk zijn. De vereniging draait 100% op vrijwilligers. Met de contributie worden de kosten voor huur en onderhoud van het gebouw gedekt en kunnen de groepen hun programma’s draaien.

De contributie voor seizoen 2017-2018 bedraagt € 112,- (€ 28,00 per kwartaal).

Het kampgeld voor zomerkamp 2018 bedraagt € 100,-

Oudere leden zoals Explorers of Stamleden gaan meestal naar het buitenland op kamp en stellen zelf de hoogte van het kampgeld vast.

De contributie wordt in 4 termijnen verspreid over het seizoen geïncasseerd (oktober, januari, april en juli). Het kampgeld eenmalig per 15 juni.

Voor meer informatie:

Frank Barendse
penningmeester@scoutingnaaldwijk.nl

Downloads

Inschrijfformulier (incl algemene voorwaarden en machtiging automatisch incasso)