Hopman Fransen Troep
Speltak: Scouts – Jongens
Opkomst: Woensdag van 19:30 tot 21:00 uur

Welkom op de groepspagina van; De Hopman Fransentroep!

De Hopman Fransentroep is een stoere jongensgroep in de leeftijdscategorie van 11 tot 13 jaar. Wij draaien op woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur met ruim 20 enthousiaste jongens. Onze groep is vernoemd naar Hopman Fransen, die heel veel heeft betekend voor onze verenging.

Wij bestaan sinds september 2016 en bij ons is geen ene draaiavond hetzelfde. De ene week doen we renspellen en de andere week denkspellen. Soms zetten wij het clubhuis op zijn kop en wordt er wat af geklauterd en een andere keer maken we een uitstapje. Elk jaar zijn het weekend- en zomerkamp de hoogtepunten van onze groep. We slapen midden in de natuur in tenten, bouwen onze eigen keukens, koken zelf en sluiten dagelijks af met een groot kampvuur. Daarbuiten doen we heel veel leuke spellen, zoals bijvoorbeeld levend stratego, smokkelspel, slagbal en bij mooi weer vliegen de waterballonen door de lucht.

De Hopman Fransentroep bestaat uit zes gemotiveerde leiding die er altijd weer een leuke en gezellige avond van maken. Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken? Of wil je meer over ons weten? Kom gerust een keer bij ons langs op woensdagavond om 19:30 of stuur een e-mail naar hop@scoutingnaaldwijk.nl

Groeten,

De Hopman Fransentroep