Franciscus

Speltak: Welpen – Jongens
Opkomst: Zaterdag van 14:30 tot 16:00 uur

De Franciscus is een welpengroep voor jongens tussen 7 en 11 jaar. We draaien op de zaterdagmiddag van half 3 tot 4. Voordat we om half 3 beginnen, is het vanaf kwart over 2 eerst nog even een kwartiertje voetballen.De programma’s variëren van week tot week. De ene week gaan we slagballen, de andere week spelletjesmiddag. Zo nu en dan hebben we een uitstapje, bijvoorbeeld naar het politiebureau of we gaan naar de dierentuin.

Het hoogtepunt is elk jaar toch weer het zomerkamp. Je een week lang uitleven in de bossen en spannende dingen meemaken. We hebben ook elk jaar een weekendkamp, om alvast in de stemming te komen voor het grote kamp.

Het leidingteam bestaat uit 5 mensen. Deze maken er elke week weer een gezellige middag van. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Neem gerust contact met ons op en/of kom gezellig een keertje langs.

Groetjes,

De Franciscus