Dutch Lions

Speltak: Scouts – Jongens en meisjes
Opkomst: Donderdag van 19:30 tot 21:00 uur

Wij zijn een gezellige, spontane en actieve groep jongens en meiden in de leeftijd van 16 t/m 18 jaar. Een keer in de week komen wij op donderdagavond bij elkaar en doen dan leuke activiteiten zoals; actieve spellen binnen en buiten, creatieve activiteiten, maar ook spannende activiteiten. Explorer zijn houdt in dat je zelf programma’s organiseert voor tijdens draaiavonden. Momenteel zijn wij bezig om het leidingfeest te organiseren, dat is een groot feest om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Ook organiseren wij ons eigen weekend- en zomerkamp. We starten met het zoeken van een leuk bosrijk kampterrein in het buitenland. Gedurende het kamp organiseren we allerlei activiteiten zoals droppingen lopen, hiken door de natuur maar ook survivallen!

Omdat wij nu explorers zijn kunnen wij doorstromen om leiding te worden, daarom lopen nu een aantal van ons stage bij andere groepen van onze vereniging en organiseren wij daar ook opkomsten. Zo doen we alvast wat ervaring op en kunnen we kijken welke groep het best bij ons past!
Kortom voor ieder wat wils!

Contact:

Naam: