Binkies

Speltak: Bevers РJongens en meisjes
Opkomst: Zaterdag van 14:30 tot 16:00 uur

Wij zijn de Binkies, een bevergroep met jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar. We draaien elke zaterdag middag van 14.30 uur tot 16.00 uur.Elke zaterdagmiddag spelen we in Hotsjietonia, dat is het huis van Lange Doener. Hij is de baas van het huis, maar hij woont daar niet alleen. Lange Doener woont daar samen met Pompedomp, Lappezak, Hippe Springveer, Frederik Scheuremaar, Sander de kater, Olivier de hamster en Peen het konijn. Af en toen komt een van hen langs om samen met ons spelletjes te spelen of om te knutselen.Ook gaan we elk jaar twee keer op kamp. In het voorjaar hebben we altijd ‘klein kamp’. Dan slapen we een nachtje in het scoutinggebouw en dat is altijd dikke pret. In de zomer hebben we altijd ‘groot kamp’. We slapen dan in een ander scoutinggebouw ergens in de buurt. Er gebeurd dan altijd van alles en we beleven de grootste avonturen.We zijn te herkennen aan onze rode beverblouse en onze scoutingdas.

Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien?
Kom gerust een keer langs of neem contact op met een van de leiding.

Contact:

Naam: