Attila de Hun

Speltak: Verkenners – Jongens
Opkomst: Vrijdag van 19:30 tot 21:00 uur

Onverschrokken en stoutmoedig: dat zijn de kenmerken van de Attila de Hun. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij een groep stoere jongens, die elke vrijdagavond van half acht tot negen uur allerlei gave dingen doet. Soms moet je rennen, soms klauteren, soms nadenken. Soms moet je balanceren en soms gooien, maar het is sowieso het ideale begin van je weekend!De Attila de Hun Divisie is dè juniorverkennergroep van Scouting Naaldwijk en bestaat sinds september 2008. Elke vrijdagavond doen wij weer wat anders:

Pas hebben wij heel het clubhuis op z’n kop gezet met onze LAN-party. Je kon er allemaal computerspellen spelen. Er was een Wii en een Xbox 360 en meer dan tien computers zo kon iedereen doen wat die leuk vond.

Zomers doen wij vaak dingen buiten zoals levend stratego of waterballonen gevecht, dan moet je niet vergeten je zwembroek mee te nemen.

Elk jaar zijn het weekend- en zomerkamp de onovertroffen hoogtepunten voor onze groep. Afgelopen weekendkamp hebben wij in tenten geslapen en katapulten gemaakt welke twee keer zo groot waren als ons zelf, hiermee hebben wij tennisballen een voetbalveld ver geschoten!

Tijdens zomerkamp hebben wij een bezoek gebracht aan het racecircuit van Assen, daar reden allemaal supersnelle auto’s welke onwijs veel herrie maakten. We hebben al deze auto’s van dichtbij bekeken en mochten vlak naast het circuit staan.

Samen met het inmiddels achtkoppige leidingteam proberen we er altijd een leuke en gezellige avond van te maken. Onder het mom van ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus lijkt het jou wel leuk om eens bij ons te komen kijken? Of wil je gewoon meer over de Attila de Hun te weten komen? Neem dan gauw contact met ons op!

Met vriendelijke Groet,

De Attila de Hun Divisie