Achilleshorde

Speltak: Welpen – Jongens
Opkomst: Zaterdag van 14:30 tot 16:00 uur

Welkom op de Groepspagina van de Achilleshorde.Onze groep is een gezellige groep bestaande uit jongens die samen met elkaar elke week toch weer leuke dingen beleven. Elke zaterdag komen we tezamen om met elkaar er weer een leuke dag van te maken. We spelen dan verschillende spelletjes variërend van ‘balletje trap’ tot ‘slagbal’ tot ‘knutselen’.Ook komen er af en toe vreemde figuren bij ons kijken wat wij precies aan het doen zijn in de groep. Deze mensen hebben onze hulp nodig of willen ons wat bijbrengen. Zo kwam er laatst een generaal langs, want hij had van de leiding te horen gekregen dat de groep een beetje training kon gebruiken. Deze generaal heeft ons eens goed getraind door middel van een stormbaan, een touwtrek wedstrijd en een gehoorzaamheidstest. Hierbij kwam de middag ten einde en hebben we weer een top zaterdag achter de rug.

Ons leiding team bestaat uit zes gezellige mensen die er met elkaar altijd een leuke zaterdag van proberen te maken. We hopen daarbij ook altijd veel kinderen in onze groep te hebben. Als je dus geïnteresseerd of nieuwsgierig bent, neem dan contact met ons op en maak een afspraak om eens een dagje mee te komen kijken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We zien je snel!

Groeten

De Achilleshorde