4G

Gidsengroep
Speltak: Gidsen – Meisjes
Opkomst: Maandag van 19:30 tot 21:00 uur

Wij zijn een enthousiaste meidengroep in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar met de naam 4G. Elke maandagavond komen wij van half 8 tot 9 uur samen om leuke, uitdagende en spannende activiteiten te ondernemen.
Onze naam is ontstaan doordat er binnen onze groep met 4 generaties leiding en kinderen gedraaid wordt. De leiding zorgt elke maandagavond voor een super gaaf programma waarin verschillende spellen en activiteiten aan bod komen.
Ook gaan wij elk jaar op weekendkamp en op zomerkamp. Dan zoeken we een mooi kampterrein in de bossen op en dan doen we allerlei grote, gave spellen en activiteiten.
Wil je een keer langskomen op de maandagavond? Gezellig! Voor vragen kunt u mailen naar 4G@scoutingnaaldwijk.nl.
Groetjes,
De leiding van 4G
Lisanne Lankhaar, Saskia Thoen, Bianca Buller, Barney van Elswijk , Carola van der Hoeven, Danny Steenland en Natalie Hoogervorst
IMG-20150420-WA0003