4G

Nieuwe gidsengroep
Speltak: Gidsen – Meisjes
Opkomst: Maandag van 19:15 tot 20:45 uur

Wij zijn een enthousiaste meidengroep in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar met de naam 4G. Elke maandagavond komen wij van 7 uur tot half 9 samen om leuke, uitdagende en spannende activiteiten te ondernemen.
Onze naam is ontstaan doordat er binnen onze groep met 4 generaties leiding en kinderen gedraaid wordt. Ook staat 4G voor het 4G netwerk op een telefoon. Wij draaien namelijk aan de hand van verschillende apps. Wij hebben onder andere de volgende apps: sport, spel, creatieviteit, scoutingtechnieken, toneel, muziek en nog vele andere. De leiding zorgt elke maandagavond voor een super gaaf programma waarin verschillende apps aan bod komen.
Ook gaan wij elk jaar op weekendkamp en op zomerkamp. Dan zoeken we een mooi kampterrein in de bossen op en dan doen we allerlei grote, gave spellen en activiteiten.
Wil je een keer langskomen op de maandagavond? Gezellig! Voor vragen kunt u mailen naar 4G@scoutingnaaldwijk.nl.
Groetjes,
De leiding van 4G
Vivian Arkesteijn, Lisanne Lankhaar, Saskia Thoen, Bianca Buller, Barney van Elswijk en Carola van der Hoeven
IMG-20150420-WA0003